Smoothi

Hej idag har jag ina och Bert gått till nk på strömpilen och där fikande vinden tog vi bussen hem. Sen så gjorde vi en Smoothi.
Ingredienser:
Vaniljyoghurt
Hallon
Jordgubbar
Apelsin
Nån frukt som hette nåt..
Lite chokladsås
Och flingor ovanpå.
Haha det kanske inte låter så gott med det smakar gott!


Förlåt

Hej förlåt att jag inte bloggat men har inte haft nåt internet några dar. Imorn torsdag är vår sista dag sen har vi studiedag. Idag har vi haft skidor och ikv är det innebandy träning som gäller. På fredag ska jag gå på stan.
Bloggar mer sen.
Bilder från idag


Test

Hej! Jag kom nyss hem från skycom där jag har testat i konståkning. Jag klarade båda testen jag skulle testa och nu ska jag få ett till program, eftersom jaggick upp en tävlingsgrupp:) nu ska vi på kvantum och sen ikväll får jag se vad jag gör. /Ina :)


Twist

Just nu sitter jag och tuggar det här väldigt goda tuggummit haha men det var typ asgott och annorlunda!;)


Glad hjärtans dag!<3

 
Hejhej! idag är det alla hjärtans dag och vi fick några geléhjärtan på skolan. Men nu sitter jag och gör läxan,och ikväll har jag gymnastikträning 6-9. Jag har inte så mycket och skriva om men det är därför vi har typ inte gjort något speciellt men till helgen kommer det mycket,jag kovar!
Grattis smilla!<3

<3

glad alla hjärtans alla läsare!

Följ oss på instagram!

Hannas instagram heter: hannalidbergvikstrom
berts instagram: h_berglund
inas instagram: inalidbergvikstrom
min sesate bild från instagram /ina
 
 

FRÅGESTUND! Fråga oss vad du vill!


Feb. 12, 2013

Hej bloggen! Jag tänkte berätta lite kort om dagen.
Först var ja på skolan. Sen efter skolan så var jag hemma hos Elin och va där tills middan. Sen blev det gymnastikträning och nu sitter kag här och ser på mindy och Maria.
//Hanna


Tisdag

Hej bloggen!
Förlåt att jag inte bloggat idag men jag har inte haft tid. Idag har jag varit hos Elin och tränat gymnastik och nu ser jag på mindy och Maria.
//Hanna


Tja

Tja
Tänkte skriv ett snabbt inlägg för att jag inte har nåt att göra och för att jag inte bloggat på ett tag, så nu var det dags:D tänkte att det här skulle bli ett snabbt inlägg eftersom jag ska gå upp och duscha sedan läxa och sen ska jag baka semlor, lägger nog upp bilder senare ikv på dom. Hejdå/ Bert
Bilder
Nya klubban förresten


Skola:(

Hejhej idag äre tisdag och snart ska jag gå till skolan:((
Ikv har jag träning och efter skolan ska jag va med Bert tror jag.
Sen händer väl inget mer idag.


Tjena!

Tja! När jag kom hem från skolan så åt jag prinsess tårta. Nu har jag målat naglarna. Ikväll har jag innebandy träning och sen blir det toppmodell (stavning) och familjen annorlunda<3
//Hanna


måndag

 
idag är det måndag som ni nog redan vet, det kändes som att den här helgen gick as snabbt, den han nästan inte börja förän den var slut haha. ja idag ska vi äta grillat som vi ska grilla på nån konstig sten typ:) det blir nog gott!   sen ska jag på träning:))
 
<33

-

Hej bloggen!
Idag så har jag spelat innebandy match mot Holmsund, den vann vi med 3-0 tyvärr inget mål för mig. Men däremot gick min innebandy klubba sönder. Det var någon som råkade kliva på den så att den gick av längst nere. Efter det åkte vi till intersport sedan till stan och kollade på jeans. Nu sitter jg och äter semla och tittar på klubbor på nätet. Hoppas jag hittar någon fin. Hejdå/Bert fyra random bilder.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2101142/images/2013/pic_5117bc9e9606ee35fbc8e087.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2101142/images/2013/pic_5117bc9eddf2b34106a373b6.jpg" class="image">


-----------------------------------------------------
Det dör inlägget skulle igentligen publiceras igår men då hade jag inget internet så det publiceras nu.


Mumsmums

Hejhej! Idag äre söndag och klockan tre har jag gymnastik. Nu sitter jag och äter mumsmums och har ganska tråkigt.
//Hanna


Dagen

Hej!
Nu tänkte jag berätta lite kort om dagen.
Först så åkte jag Hanna och Ina ner på stan, först var vi i snöborgen och hade roligt! Sen gick vi och åt på McDonalds sedan fika på waynes. Där chillar vi och sedan gick vi till snöborgen igen. Hade en väldigt rolig dag på stan, men efter det skulle jag åka till farfar och fira födelsedag! Ikv ska jag nog vara med Hanna och alla andra får väll se. Hejdå/Bert
Några bilder från dagen och några från igår kväll!
Hahah sista bilden vart lite överredigerad!


fotat

 
 
 
/hanna ida ina
 
 

kul video!


<3

Nu har vi kommit hem från stan så jag tänkte göra ett inlägg om dagen. Bild 1: vi tog bussen till stan
Bild 2,3,4,5,6: vi på snöborgen på stan
Bild 7,8: lunch
Bild 9: Hanna hittade en nalle på Åhléns
Bild 10: på wayne's
Hälsingar HBI


Waynes

Nu sitter vi på wayne's och fikar och chillar lite, sen ska vi typ gå lite mer på stan! Ses sen med ett inlägg om dagen/ Ina <3


Hejhej

Hejhej nu har vi nyss vaknat och nu chillar vi i sängen. Idag fyller David år och han ska typ ha kalas ikv, bloggar mer sen hejdå
//Hanna


Godmorgon

Hej bloggen!
Nu är det morgon och jag här nyss vaknat. Idag ska vi kanske åka på stan och fika om inte så ska vi nog bara på stan! Har inte så mycket annat att säga, men tack för statistiken igår!
Hejdå /Bert


Sova över

Hejhej jag glömde att säga att Bert ska sova här hon gör det väldigt ofta varann helg elr varje helg typ. Aja jag har fotat lite där vi ska sova så får ni se hur det ser ut:)


Fredag

Tja gick nyss hem från Bert , har varit med Ida ina Felicia och Bert vi har typ dansat och haft skojigt har typ två bilder från kvällen<3
//Hanna


Tja

Hejsan bloggen!
Sitter och chillar med kompisar just nu. Vi har just gjort en dans som var lite konstig, men yolo liksom! Aja ville mest informera om att vi har börjat blogga igen efter en lååååång bloggpaus (stavning) hejdå!
/Bert
Tre mobilbilder från kvällen!


Middag


Börjat blogga

Hejhej nu ska vi börja blogga igen;) vi kommer blogga så mycket vi kan med många bilder.
Nu har vi fixat en ny header och så.


RSS 2.0